Digital registrering

Myndighetene stiller krav til lister med navn og telefonnummer til alle deltakere ved seremonier. Dette er i henhold til eventuell smitteoppsporing. Disse listene vil kun være tilgjengelig for helsemyndighetene ved forespørsel, og vil makuleres etter 10 dager.

For å utføre dette enkelt og tidsbesparende vil det i flere tilfeller opprettes en QR-kode for digital registrering. QR-koden vil settes utenfor inngangsdøren til seremonirommet, slik at du kan registrere deg før du går inn. Koden vil også være trykket på baksiden av programmet slik at dere kan registrere dere inne i seremonirommet. Én person kan registrere flere personer. 


HVORDAN DU SCANNER QR KODE - OPPSKRIFT
1. Åpne kameraet på telefonen din
2. Pass på at mobilen ikke er satt i flymodus / FlightMode
3. Velg det bakovervendte kameraet og hold mobilen mot QR-koden
4. Mobilen gjenkjenner QR-koden og en link vil komme opp på skjermen
5. Trykk på linken og du vil komme til nettstedet for registrering
6. Følg så punktene på nettsiden, og fyll ut: navn, telefonnummer og kommune
7. Trykk så REGISTRER, og du er registrert
8. Du kan så registrere flere om dere er flere som kommer sammen


Vi kan være behjelpelige med registrering på stedet.

For de som ikke har smarttelefon tilgjengelig vil det legges frem lister hvor man kan skrive seg inn manuelt.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden. Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.

Kundereferanser

Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Haarr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takk
Mvh. Mona c. Brevig Iversen.
Halvorsen
I forbindelse med min kone og vår mamma Reidun Halvorsens bortgang ønsker vi å takke for den utrolige servicen, støtten og hjelpsomheten dere viste. Dere stilte opp til samtale samme dag vi ringte og ordnet alt det praktiske. Tusen takk til Torill for fin tale. Bisettelsen ble akkurat slik Reidun/mamma ønsket og var en verdig og høytidelig avslutning.
Annette, Lene og Robert m/familie
Kjære Team Tore, takk for all god støtte og hjelp med pappa sin begravelse. Det ble et vakkert og verdig farvel. Føles utrolig godt å ha et så rutinert og ikke minst profesjonelt begravelsesbyrå i slike tunge stunder.
Trude Josefsen
Hei !Tusen takk for god service og flott arrangement i forbindelse med min fars bortgang.Kirken var nydelig pyntet og med supre musikere som spilte og sang så flott.Bisettelsen ble akkurat så fin og personlig som jeg hadde ønsket og vi merket ikke at vi var få personer til stede i kirken.Barnebarna nevnte også at dette ble mye finere enn de hadde håpet på.Jeg tror pappa hadde satt pris på arrangementet rundt bisettelsen om han kunne vært der. Vennlig hilsen Trude
Skogheim
Hei Tore, på vegne av familen vil jeg takke deg for den fine jobben dere har gjort i forbindelse med mamma/Bentes begravelse. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på gårsdagen. Vi ser tilbake på en verdig og fin begravelse. Med vennlig hilsen familien Skogheim