Minneside

Vi er behjelpelig med å opprette minneside for de som måtte ønske dette. Dette er en ressurs som er god for mange, ikke kun de nærmeste pårørende. Her kan en tenne lys og dele minneord, samt bilder, videoer og musikk med familie, venner og andre besøkende. I tillegg kan en gjennom minnesiden finne informasjon om seremonisted og tidspunkt for seremoni, se dødsannonse og gi minnegaver direkte fra siden. Det er i tillegg mulighet for å kunne bestille både kondolanseblomster til de pårørende, samt blomster til seremonien gjennom minnesiden. Mange velger å skrive en liten historie om avdøde (nekrolog) som kan finnes der for dagens og fremtidens generasjoner.

Minnesidene er en god plattform og måte å vise omsorg på, og vi vet av erfaring at god bruk av minnsiden settes stor pris på av de etterlatte.

Det er familien selv som er administratorer for minnesiden, men byrået kan også gjøre endringer.
HER og øverst i høyre hjørne finner du minnesidene våre.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.
Lars Erik Røsten
Takk for all hjelp og bistand ved vår fars begravelse og minnesamvær. Ble et minnerikt, veldig flott og verdig avskjed, i en tung stund. Alt levert punktlig, profesjonelt slik vi planla avtalte.
Berit Bergersen
Kjære Tore. Jeg blir helt målløs. Dette var så vakkert, og det gjorde så godt å se. Begravelsen var så vakker, dette kan du. Du har fått mye ros for den pene begravelsesbilen din. Så jeg må takke deg for all hjelp og vennlighet, det mener jeg av hele mitt hjerte. Dette har betydd mye. Vennlig hilsen Berit Bergersen.
Arne Harald Tuhaug og Petter Ski Tuhaug m/ familie
Takk for at dere var med og gjorde avskjeden til vår Mor så fin og minneverdig som den ble. Vi er veldig takknemlige for det. Mvh Familien.
Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå
Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Harr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takkMvh. Mona c. Brevig Iversen.