Minneside

Vi er behjelpelig med å opprette minneside for de som måtte ønske dette. Dette er en ressurs som er god for mange, ikke kun de nærmeste pårørende. Her kan en tenne lys og dele minneord, samt bilder, videoer og musikk med familie, venner og andre besøkende. I tillegg kan en gjennom minnesiden finne informasjon om seremonisted og tidspunkt for seremoni, se dødsannonse og gi minnegaver direkte fra siden. Det er i tillegg mulighet for å kunne bestille både kondolanseblomster til de pårørende, samt blomster til seremonien gjennom minnesiden. Mange velger å skrive en liten historie om avdøde (nekrolog) som kan finnes der for dagens og fremtidens generasjoner.

Minnesidene er en god plattform og måte å vise omsorg på, og vi vet av erfaring at god bruk av minnsiden settes stor pris på av de etterlatte.

Det er familien selv som er administratorer for minnesiden, men byrået kan også gjøre endringer.
HER og øverst i høyre hjørne finner du minnesidene våre.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.

Kundereferanser

Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå
Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Harr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takkMvh. Mona c. Brevig Iversen.
Halvorsen
I forbindelse med min kone og vår mamma Reidun Halvorsens bortgang ønsker vi å takke for den utrolige servicen, støtten og hjelpsomheten dere viste. Dere stilte opp til samtale samme dag vi ringte og ordnet alt det praktiske. Tusen takk til Torill for fin tale. Bisettelsen ble akkurat slik Reidun/mamma ønsket og var en verdig og høytidelig avslutning.
Annette, Lene og Robert m/familie
Kjære Team Tore, takk for all god støtte og hjelp med pappa sin begravelse. Det ble et vakkert og verdig farvel. Føles utrolig godt å ha et så rutinert og ikke minst profesjonelt begravelsesbyrå i slike tunge stunder.
Trude Josefsen
Hei !Tusen takk for god service og flott arrangement i forbindelse med min fars bortgang.Kirken var nydelig pyntet og med supre musikere som spilte og sang så flott.Bisettelsen ble akkurat så fin og personlig som jeg hadde ønsket og vi merket ikke at vi var få personer til stede i kirken.Barnebarna nevnte også at dette ble mye finere enn de hadde håpet på.Jeg tror pappa hadde satt pris på arrangementet rundt bisettelsen om han kunne vært der. Vennlig hilsen Trude