Når et dødsfall inntreffer

Når et dødsfall inntreffer blir livet forandret for mange. Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær. Det er alltid noe vi skulle sagt eller gjort sammen, men plutselig inntreffer døden og det er for sent. Ved et dødsfall er det gjerne mange spørsmål man skulle hatt svar på. Det er mye å ta inn over seg, ta stilling til og flere avgjørelser som skal tas i forbindelse med en gravferd

Vi i Nittedal Begravelsesbyrå ønsker å bistå og hjelpe med å tilrettelegge for den enkeltes behov og personlige ønsker. Alt fra det helt enkle til det mest påkostede. Vår erfaring og kunnskap om det praktiske og lokalsamfunnet kan være til hjelp når du som pårørende skal ta avgjørelser rundt utførelsen av en gravferd. Det er viktig for oss at avskjeden deres blir både personlig, respektfull og verdig. Viktige verdier vi legger til grunn når vi utfører våre oppgaver er nærhet, trygghet og personlig. Nærhet fordi vi ønsker at de pårørende skal føle nærhet til oss. Trygghet ved at vi utfører våre arbeidsoppgaver på en profesjonell og lovpålagt måte. Og personlig da vi setter pårørendes valg og ønsker i fokus.

 

Det første som skjer når et dødsfall inntreffer er at lege må kontaktes og fylle ut dødsattest. Dersom dødsfallet skjer på sykehus eller annen institusjon skjer dette som oftest automatisk. Ved dødsfall i bopel må pårørende selv kontakte lege/ legevakt. Dødsattesten må være utfylt før vi som begravelsesbyrå kan hente avdøde

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.
Lars Erik Røsten
Takk for all hjelp og bistand ved vår fars begravelse og minnesamvær. Ble et minnerikt, veldig flott og verdig avskjed, i en tung stund. Alt levert punktlig, profesjonelt slik vi planla avtalte.
Berit Bergersen
Kjære Tore. Jeg blir helt målløs. Dette var så vakkert, og det gjorde så godt å se. Begravelsen var så vakker, dette kan du. Du har fått mye ros for den pene begravelsesbilen din. Så jeg må takke deg for all hjelp og vennlighet, det mener jeg av hele mitt hjerte. Dette har betydd mye. Vennlig hilsen Berit Bergersen.
Arne Harald Tuhaug og Petter Ski Tuhaug m/ familie
Takk for at dere var med og gjorde avskjeden til vår Mor så fin og minneverdig som den ble. Vi er veldig takknemlige for det. Mvh Familien.
Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå
Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Harr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takkMvh. Mona c. Brevig Iversen.