Når et dødsfall inntreffer

Når et dødsfall inntreffer blir livet forandret for mange. Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær. Det er alltid noe vi skulle sagt eller gjort sammen, men plutselig inntreffer døden og det er for sent. Ved et dødsfall det er gjerne mange spørsmål man gjerne skulle hatt svar på. Det er mye å ta inn over seg, ta stilling til og flere avgjørelser som skal tas i forbindelse med en begravelse.

Vi i Nittedal Begravelsesbyrå ønsker å bistå og hjelpe med å tilrettelegge for den enkeltes behov og personlige ønsker. Alt fra det helt enkle til det mest påkostede. Vår erfaring og kunnskap om det praktiske og lokalsamfunnet kan være til hjelp når du som pårørende skal ta avgjørelser rundt utførelsen av en gravferd. Det er viktig for oss at avskjeden deres blir både personlig, respektfull og verdig. Viktige verdier vi legger til grunn når vi utfører våre oppgaver er nærhet, trygghet og personlig. Nærhet fordi vi ønsker at de pårørende skal føle nærhet til oss. Trygghet ved at vi utfører våre arbeidsoppgaver på en profesjonell og lovpålagt måte. Og personlig da vi setter pårørendes valg og ønsker i fokus og ønsker.

 

Det første som skjer når et dødsfall inntreffer er at lege må kontaktes og fylle ut dødsattest. Dersom dødsfallet skjer på sykehus eller annen institusjon skjer dette som oftest automatisk. Ved dødsfall i bopel må pårørende selv kontakte lege/ legevakt. Dødsattesten må være utfylt før vi som begravelsesbyrå kan hente avdøde

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden. Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.

Kundereferanser

Nina og Øyvind Berg
Tusen takk for all verdifull hjelp og støtte ifm. vår mors bisettelse. Takk for at dere kom med gode forslag og bidro til at mor fikk den personlige og minnerike avskjeden hun fortjente. Vi har satt stor pris på deres omtanke, tilstedeværelse og servicenivå. Vi var også særdeles godt fornøyd med stedet (Eckbo) dere anbefalte til minnesamvær.
Renate Johansen
Kjære Tore og dine medhjelpere!Jeg må rette en stor takk til deg først for all god hjelp og støtte da min kjære mann, Tom Rune Olsen gikk bort 20.september 2019.Da jeg ringte deg om dødsfallet,var det en varme og støtte som svarte telefonen som jeg ikke har sett maken til. Det var første gang jeg selv måtte gjøre dette og det var så godt å ha deg i nærheten uansett hva det må være. Du tok i mot meg og min mor med åpne armer og gav oss en god klem. Bisettelsen var 2.oktober 2019 og dere hadde gjort det så fint i kirken og støtten jeg fikk under og etter sermonien var ubeskrivelig. Vil også rette en stor takk til Torill som gav meg så god støtte og varme etter Tore hadde kjørt avgårde med min kjære mann. Tusen hjertelig takk til dere!
Ivar og May-Liss
Kjære Tore! Tusen takk for utrolig flott støtte, hjelp og proff oppfølging med bådetante Ruth og onkel Bjarne sin bortgang. Vi er utrolig takknemlige! Varme hilsener fra Ivar og May-Liss.
Bjørn Hvidsten
Topp service på alle måter. Veldig behjelpelige på alle måter fra a_å. Tusen takk for god service hele veien til Tore og de andre som er med på jobben de utfører på en glimrende måte. Hilsen Bjørn og Rune Hvidsten
Erik Stubbom
Takk for proff hjelp ifm. Steinar Kjuul sin bortgang som jeg plutselig kom opp i og måtte ordne med begravelse m.m. Etter å ha kontaktet Nittedal Begravelsebyrå som var en selvfølge for meg, ordnet de alt fra bortkjøring, annonsering og alt annet som følger med og til slutt bisettelsen på Alfaset hvor byrå møtte med Werner og Tore, kunne IKKE vært gjort bedre. De er de rette personer til slikt, som de forøvrig er over alt. For meg ble dette en lett jobb takket være de. Anbefales på det sterkeste til alle som trenger hjelp til begravelser. HJERTELIG TAKK Nittedal Begravelsebyrå.