Om Nittedal Begravelsesbyrå

Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær og vi er glad i. Det er alltid noe vi skulle sagt eller gjort sammen, men plutselig inntreffer døden og det er for sent. 

Vi i Nittedal Begravelsesbyrå kommer sammen med dere for å planlegge gravferden etter de ønsker dere måtte ha for å hedre og ta avskjed med den som har gått bort. De pårørende kan gjøre en del selv rundt en gravferd eller velge å sette alt bort til begravelsesbyrået som ivaretar deres ønsker på den måte dere bestemmer det. Vi møtes etter timeavtale på vårt kontor på Mo senteret, eller vi kan komme på hjemmebesøk hvis ønskelig.

Vi er i dag 5 ansatte som har begravelser / bisettelser i Nittedal / Hakadal Oslo og ellers i Akershus.
Tore, Werner, Pernille, Torill og Henriette ønsker å bistå og hjelpe dere etter deres personlige ønsker slik at vi sammen kan skape en personlig og verdig avskjed. Alt fra det helt enkle til det mest påkostede. Vi har i tillegg et nært samarbeid med mange profesjonelle musikere som kan sette en flott ramme rundt en seremoni.

Vi bistår med begravelser og bisettelser i Nittedal, Oslo, Bærum, Skedsmo, Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog, Fet, Rælingen, Ullensaker, Gjerdrum, Harestua, Grua. Lunner, Roa, Brandbu og andre steder etter behov.

Pårørende velger selv hvilket begravelsesbyrå de ønsker å benytte helt uten geografiske grenser.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.

Kundereferanser

Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå
Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Harr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takkMvh. Mona c. Brevig Iversen.
Halvorsen
I forbindelse med min kone og vår mamma Reidun Halvorsens bortgang ønsker vi å takke for den utrolige servicen, støtten og hjelpsomheten dere viste. Dere stilte opp til samtale samme dag vi ringte og ordnet alt det praktiske. Tusen takk til Torill for fin tale. Bisettelsen ble akkurat slik Reidun/mamma ønsket og var en verdig og høytidelig avslutning.
Annette, Lene og Robert m/familie
Kjære Team Tore, takk for all god støtte og hjelp med pappa sin begravelse. Det ble et vakkert og verdig farvel. Føles utrolig godt å ha et så rutinert og ikke minst profesjonelt begravelsesbyrå i slike tunge stunder.
Trude Josefsen
Hei !Tusen takk for god service og flott arrangement i forbindelse med min fars bortgang.Kirken var nydelig pyntet og med supre musikere som spilte og sang så flott.Bisettelsen ble akkurat så fin og personlig som jeg hadde ønsket og vi merket ikke at vi var få personer til stede i kirken.Barnebarna nevnte også at dette ble mye finere enn de hadde håpet på.Jeg tror pappa hadde satt pris på arrangementet rundt bisettelsen om han kunne vært der. Vennlig hilsen Trude