Om Nittedal Begravelsesbyrå

Noe av det vanskeligste vi mennesker opplever er å miste en som står oss nær og vi er glad i. Det er alltid noe vi skulle sagt eller gjort sammen, men plutselig inntreffer døden og det er for sent. 

Vi i Nittedal Begravelsesbyrå kommer sammen med dere for å planlegge gravferden etter de ønsker dere måtte ha for å hedre og ta avskjed med den som har gått bort. De pårørende kan gjøre en del selv rundt en gravferd eller velge å sette alt bort til begravelsesbyrået som ivaretar deres ønsker på den måte dere bestemmer det. Vi møtes etter timeavtale på vårt kontor på Mo senteret, eller vi kan komme på hjemmebesøk hvis ønskelig.

Vi er i dag 5 ansatte som har begravelser / bisettelser i Nittedal / Hakadal Oslo og ellers i Akershus.
Tore, Werner, Pernille, Torill og Henriette ønsker å bistå og hjelpe dere etter deres personlige ønsker slik at vi sammen kan skape en personlig og verdig avskjed. Alt fra det helt enkle til det mest påkostede. Vi har i tillegg et nært samarbeid med mange profesjonelle musikere som kan sette en flott ramme rundt en seremoni.

Vi bistår med begravelser og bisettelser i Nittedal, Oslo, Bærum, Skedsmo, Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog, Fet, Rælingen, Ullensaker, Gjerdrum, Harestua, Grua. Lunner, Roa, Brandbu og andre steder etter behov.

Pårørende velger selv hvilket begravelsesbyrå de ønsker å benytte helt uten geografiske grenser.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.
Anne og Frode Lenes
På vegne av oss og Frodes brødre vil vi takke dere for en verdig bisettelse og all hjelp vi har fått. Vil også takke for en nydelig pyntet kirke. Det var en nydelig bisettelse.
Lars Erik Røsten
Takk for all hjelp og bistand ved vår fars begravelse og minnesamvær. Ble et minnerikt, veldig flott og verdig avskjed, i en tung stund. Alt levert punktlig, profesjonelt slik vi planla avtalte.
Berit Bergersen
Kjære Tore. Jeg blir helt målløs. Dette var så vakkert, og det gjorde så godt å se. Begravelsen var så vakker, dette kan du. Du har fått mye ros for den pene begravelsesbilen din. Så jeg må takke deg for all hjelp og vennlighet, det mener jeg av hele mitt hjerte. Dette har betydd mye. Vennlig hilsen Berit Bergersen.
Arne Harald Tuhaug og Petter Ski Tuhaug m/ familie
Takk for at dere var med og gjorde avskjeden til vår Mor så fin og minneverdig som den ble. Vi er veldig takknemlige for det. Mvh Familien.
Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå