Henting

Vi i Nittedal Begravelsesbyrå transporterer alltid avdøde i en begravelsesbil av respekt for den avdøde. Dette er biler som er bygd for formålet, har verdighet og møter stor respekt i trafikken.

Ved dødsfall på institusjoner og sykehus vil avdøde i de aller fleste tilfeller bli brakt til husets kjølerom samme dag. Dersom institusjonen ikke har kapasitet eller tilgang på kjølerom blir begravelsesbyrå kontaktet og avdøde vil bli hentet enten på båre eller i kiste avhengig av pårørendes ønsker.

Ved dødsfall i hjemmet blir avdøde i de aller fleste tilfeller hentet på båre og fraktet til nærmeste kjølerom. I vårt distrikt blir avdøde kjørt til Ahus da det er der de har kjøleromskapasitet.

I noen tilfeller vil begravelsesbyråene bli kontaktet av politi for henting. I slike tilfeller vil byråene utføre en jobb for det offentlige, og pårørende selv har rett til å velge det byrået de selv vil i etterkant.

Etter samtale/ konferanse med pårørende der de har valgt ut kiste og hvor eventuell seremoni skal holdes, vil avdøde bli hentet på kjølerom og lagt over i kiste før den fraktes til gravkapellet.

Det hender også at et dødsfall skjer både i utlandet eller andre steder langt fra hjemstedet. Vi bistår med hjemsendelse både i og utenfor Norge. Ta kontakt med oss på døgntelefon for informasjon, råd og veiledning.

bårebil begravelsesbil vovlo nittedal begravelsesbyrå gravferd begravelse bisettelse

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.
Lars Erik Røsten
Takk for all hjelp og bistand ved vår fars begravelse og minnesamvær. Ble et minnerikt, veldig flott og verdig avskjed, i en tung stund. Alt levert punktlig, profesjonelt slik vi planla avtalte.
Berit Bergersen
Kjære Tore. Jeg blir helt målløs. Dette var så vakkert, og det gjorde så godt å se. Begravelsen var så vakker, dette kan du. Du har fått mye ros for den pene begravelsesbilen din. Så jeg må takke deg for all hjelp og vennlighet, det mener jeg av hele mitt hjerte. Dette har betydd mye. Vennlig hilsen Berit Bergersen.
Arne Harald Tuhaug og Petter Ski Tuhaug m/ familie
Takk for at dere var med og gjorde avskjeden til vår Mor så fin og minneverdig som den ble. Vi er veldig takknemlige for det. Mvh Familien.
Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå
Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Harr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takkMvh. Mona c. Brevig Iversen.