Henting

Vi i Nittedal Begravelsesbyrå transporterer alltid avdøde i en begravelsesbil av respekt for den avdøde. Dette er biler som er bygd for formålet, har verdighet og møter stor respekt i trafikken.

Ved dødsfall på institusjoner og sykehus vil avdøde i de aller fleste tilfeller bli brakt til husets kjølerom samme dag. Dersom institusjonen ikke har kapasitet eller tilgang på kjølerom blir begravelsesbyrå kontaktet og avdøde vil bli hentet enten på båre eller i kiste avhengig av pårørendes ønsker.

Ved dødsfall i hjemmet blir avdøde i de aller fleste tilfeller hentet på båre og fraktet til nærmeste kjølerom. I vårt distrikt blir avdøde kjørt til Ahus da det er der de har kjøleromskapasitet.

I noen tilfeller vil begravelsesbyråene bli kontaktet av politi for henting. I slike tilfeller vil byråene utføre en jobb for det offentlige, og pårørende selv har rett til å velge det byrået de selv vil i etterkant.

Etter samtale/ konferanse med pårørende der de har valgt ut kiste og hvor eventuell seremoni skal holdes, vil avdøde bli hentet på kjølerom og lagt over i kiste før den fraktes til gravkapellet.

Det hender også at et dødsfall skjer både i utlandet eller andre steder langt fra hjemstedet. Vi bistår med hjemsendelse både i og utenfor Norge. Ta kontakt med oss på døgntelefon for informasjon, råd og veiledning.

bårebil begravelsesbil vovlo nittedal begravelsesbyrå gravferd begravelse bisettelse

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden. Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.

Kundereferanser

Nina og Øyvind Berg
Tusen takk for all verdifull hjelp og støtte ifm. vår mors bisettelse. Takk for at dere kom med gode forslag og bidro til at mor fikk den personlige og minnerike avskjeden hun fortjente. Vi har satt stor pris på deres omtanke, tilstedeværelse og servicenivå. Vi var også særdeles godt fornøyd med stedet (Eckbo) dere anbefalte til minnesamvær.
Renate Johansen
Kjære Tore og dine medhjelpere!Jeg må rette en stor takk til deg først for all god hjelp og støtte da min kjære mann, Tom Rune Olsen gikk bort 20.september 2019.Da jeg ringte deg om dødsfallet,var det en varme og støtte som svarte telefonen som jeg ikke har sett maken til. Det var første gang jeg selv måtte gjøre dette og det var så godt å ha deg i nærheten uansett hva det må være. Du tok i mot meg og min mor med åpne armer og gav oss en god klem. Bisettelsen var 2.oktober 2019 og dere hadde gjort det så fint i kirken og støtten jeg fikk under og etter sermonien var ubeskrivelig. Vil også rette en stor takk til Torill som gav meg så god støtte og varme etter Tore hadde kjørt avgårde med min kjære mann. Tusen hjertelig takk til dere!
Ivar og May-Liss
Kjære Tore! Tusen takk for utrolig flott støtte, hjelp og proff oppfølging med bådetante Ruth og onkel Bjarne sin bortgang. Vi er utrolig takknemlige! Varme hilsener fra Ivar og May-Liss.
Bjørn Hvidsten
Topp service på alle måter. Veldig behjelpelige på alle måter fra a_å. Tusen takk for god service hele veien til Tore og de andre som er med på jobben de utfører på en glimrende måte. Hilsen Bjørn og Rune Hvidsten
Erik Stubbom
Takk for proff hjelp ifm. Steinar Kjuul sin bortgang som jeg plutselig kom opp i og måtte ordne med begravelse m.m. Etter å ha kontaktet Nittedal Begravelsebyrå som var en selvfølge for meg, ordnet de alt fra bortkjøring, annonsering og alt annet som følger med og til slutt bisettelsen på Alfaset hvor byrå møtte med Werner og Tore, kunne IKKE vært gjort bedre. De er de rette personer til slikt, som de forøvrig er over alt. For meg ble dette en lett jobb takket være de. Anbefales på det sterkeste til alle som trenger hjelp til begravelser. HJERTELIG TAKK Nittedal Begravelsebyrå.