Vår historie

21 Februar 1989 stiftet Tore Smøttebråten Nittedal Begravelsesbyrå etter at det ble innskrenkninger hos Ford hvor han jobbet på delelageret. Byrået ble drevet av Tore alene i 6 år med hjelp av ringevikar som var med etter behov.

Etter at det ble fler i Oslo-området som benyttet vårt byrå, startet Morten Arnesen i full stilling. Han jobbet hos oss fra 1995 frem til 1999. Når Morten sluttet i 1999 startet Henriette Robarth i full stilling. Hun jobbet fullt frem til 2004, hvor hun deretter besluttet å jobbe ved behov.


Torill Kleiven har tidligere jobbet fast 50% hos oss, men valgte også etterhvert å jobbe ved behov. Torill har fra og med 2019 vært vår faste dyktige gravferdstaler ved livsynsåpne seremonier.


Werner Berntsen startet i fast stilling som gravferdskonsulent 1. Januar 2004, og er fremdeles med oss i dag.

Pernille Smøttebråten har vært med siden 2015. Hun jobbet fast et år, før hun begynte å studere. Nå er hun tilbake i full stilling etter hun ble ferdigutdannet sykepleier.

I dag er vi et lite, men moderne Begravelsesbyrå med 5 ansatte som har begravelser over hele Østlandet. De fleste oppdrag er fremdeles i Nittedal og Oslo.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.

Kundereferanser

Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå
Mona c. Brevig Iversen.
Hjertelig takk for all hjelp og bistand i forb. med mors begravelse. Det ble en fin ramme rundt det hele, pent pyntet i kirken og nydelig solosang med Roald Harr som var helt fantastisk, takk for at dere ordnet det. Mor var jo så glad i dem, sett konserter som var en opplevelse for henne. Vi fikk mye tilbakemeldinger om hvor fint dette var, dette var helt i mors ånd. Vi fikk et fint og verdig farvel. På vegne av oss pårørende, tusen takkMvh. Mona c. Brevig Iversen.
Halvorsen
I forbindelse med min kone og vår mamma Reidun Halvorsens bortgang ønsker vi å takke for den utrolige servicen, støtten og hjelpsomheten dere viste. Dere stilte opp til samtale samme dag vi ringte og ordnet alt det praktiske. Tusen takk til Torill for fin tale. Bisettelsen ble akkurat slik Reidun/mamma ønsket og var en verdig og høytidelig avslutning.
Annette, Lene og Robert m/familie
Kjære Team Tore, takk for all god støtte og hjelp med pappa sin begravelse. Det ble et vakkert og verdig farvel. Føles utrolig godt å ha et så rutinert og ikke minst profesjonelt begravelsesbyrå i slike tunge stunder.
Trude Josefsen
Hei !Tusen takk for god service og flott arrangement i forbindelse med min fars bortgang.Kirken var nydelig pyntet og med supre musikere som spilte og sang så flott.Bisettelsen ble akkurat så fin og personlig som jeg hadde ønsket og vi merket ikke at vi var få personer til stede i kirken.Barnebarna nevnte også at dette ble mye finere enn de hadde håpet på.Jeg tror pappa hadde satt pris på arrangementet rundt bisettelsen om han kunne vært der. Vennlig hilsen Trude