Vår historie

21 Februar 1989 stiftet Tore Smøttebråten Nittedal Begravelsesbyrå etter at det ble innskrenkninger hos Ford hvor han jobbet på delelageret. Byrået ble drevet av Tore alene i 6 år med hjelp av ringevikar som var med etter behov.

Etter at det ble fler i Oslo-området som benyttet vårt byrå, startet Morten Arnesen i full stilling. Han jobbet hos oss fra 1995 frem til 1999. Når Morten sluttet i 1999 startet Henriette Robarth i full stilling. Hun jobbet fullt frem til 2004, hvor hun deretter besluttet å jobbe ved behov.


Torill Kleiven har tidligere jobbet fast 50% hos oss, men valgte også etterhvert å jobbe ved behov. Torill har fra og med 2019 vært vår faste dyktige gravferdstaler ved livsynsåpne seremonier.


Werner Berntsen startet i fast stilling som gravferdskonsulent 1. Januar 2004, og er etter 20 års erfaring fremdeles med oss i dag.

Pernille Smøttebråten har vært med siden 2015. Hun jobbet fast et år, før hun begynte å studere. Nå er hun tilbake i full stilling etter hun ble ferdigutdannet sykepleier.

I dag er vi et lite, men moderne Begravelsesbyrå med 5 ansatte som har begravelser over hele Østlandet. De fleste oppdrag er fremdeles i Nittedal og Oslo.

Minnesider og blomsterbestilling

Her kan du bestille blomster, samt dele minner i form av tekst, bilder og musikk
med familie, venner og andre som besøker den respektive minnesiden.
Nekrologen kan legges her, et minneord eller et dikt - så finnes det også for kommende generasjoner.
Anne og Frode Lenes
På vegne av oss og Frodes brødre vil vi takke dere for en verdig bisettelse og all hjelp vi har fått. Vil også takke for en nydelig pyntet kirke. Det var en nydelig bisettelse.
Lars Erik Røsten
Takk for all hjelp og bistand ved vår fars begravelse og minnesamvær. Ble et minnerikt, veldig flott og verdig avskjed, i en tung stund. Alt levert punktlig, profesjonelt slik vi planla avtalte.
Berit Bergersen
Kjære Tore. Jeg blir helt målløs. Dette var så vakkert, og det gjorde så godt å se. Begravelsen var så vakker, dette kan du. Du har fått mye ros for den pene begravelsesbilen din. Så jeg må takke deg for all hjelp og vennlighet, det mener jeg av hele mitt hjerte. Dette har betydd mye. Vennlig hilsen Berit Bergersen.
Arne Harald Tuhaug og Petter Ski Tuhaug m/ familie
Takk for at dere var med og gjorde avskjeden til vår Mor så fin og minneverdig som den ble. Vi er veldig takknemlige for det. Mvh Familien.
Frode Kristiansen
Takk for proff hjelp ved mamma sin bortgang. Dyktige og flinke er dere i Nittedal begravelsesbyrå